Omgeving

omgeving

Villa Vogelzang omgeving 11Zuidlaren is een levendig dorp. In 2015 uitgeroepen tot groenste dorp van Europa en bekend van Berend Botje en de jaarlijkse paardenmarkt in oktober. Het beschikt over een breed winkelaanbod dat op loop- en fietsafstand van de B&B ligt. Ook culinair is er veel aanbod. Van snackbar, Italiaans, Frans en Chinees  tot aan de Vlindertuin (1 Michelin ster).

Kijk eens op www.naarzuidlaren.nl voor een eerste indruk.

Sport en ontspanning is mogelijk op het Zuidlaardermeer (bootverhuur), golfen (2 golfbanen in de directe omgeving www.dgcc.nl , www.nngcc.nl ), paardrijden, kanoën op de Drentse Aa, zwemmen en tennissen, beauty en wellness zoals:

Villa Vogelzang omgeving 2Natuurlijk is Drenthe dé fietsprovincie dus fietsen is uiteraard mogelijk. Via een landelijke fietsroute, een knooppuntenroute, mountainbike route (www.mtbroutes.nl)  of langs en door het Stroomdallandschap de Drentse Aa, naar Assen of Groningen.

Ook kunt u heerlijk wandelen over de Drentse heide en door de vele natuurgebieden en bossen. Alles vanuit Villa Vogelzang. Wij weten de mooiste plekjes en we kunnen de routes voor u downloaden en printen.

Voor fietshuur kunt u in het dorp terecht bij www.steenbergenfietsen.nl/fietsverhuur. Vooraf reserveren voorkomt teleurstelling.

Ontwerp DIJK webdesign